SandC Lyckedal

Kristianstad

Hos SandC i Fjälkinge, strax utanför Kristianstad, hittar ni exklusiva kvalitetskök som håller i generationer.

Med kök och inredningar från Kungsäter vänder vi oss till dig som vill ha det lilla extra i ditt hem och är mån om funktion, design och hantverkskänsla. Alla våra kök och inredningar andas kvalitet. Omsorgen om detaljerna gör att man upplever köken som platsbyggda. Vi har en lång och genuin erfarenhet både av att rita och montera lantliga och moderna kök.

Vår filosofi bygger på personligt engagemang, köksinredningar med känsla. Vi vill att du ska känna trygghet med oss och med våra kök. Det handlar om förtroende och att noga lyssna in behov och önskemål. Med många års erfarenhet av kök och inredning erbjuder viköksalternativ från det enklare till det mest exklusiva. För oss är inte något objekt för stort eller för litet. Med vår gedigna erfarenhet och våra duktiga inredare och montörer ser vi till att alla våra kunder blir nöjda.

Dina drömmar, visioner och husets förutsättningar är vår utgångspunkt.
Vi gör alltid ett hembesök där vi fångar vad huset andas och vad ni som bor där verkligen vill ha. Tillsammans hittar vi rätt balans mellan funktion och design. Att flödet i köket fungerar är lika viktigt som att det stämmer överens med husets själ. Rätt kök med rätt känsla i rätt hus helt enkelt.

Du hittar oss 7 minuter från Kristianstad, avfart Fjälkinge i riktning mot Bäckaskogs slott.

Öppettider

Måndag-Torsdag: 10.00-18.00
Fredag: 10.00-16.00
Lördag: 10.00-14.00
Söndag: 12.00-16.00

Kontaktuppgifter

Kungsäter Kök Lyckedal
Kiabyvägen 251 – Se karta
290 34 Fjälkinge

Kontaktpersoner

Martin Palmé

Anette Ohlsson