Köksmagasinet

Borlänge

Jag heter Marie Nilsson och har ritat, planerat och sålt kök i över 30 år. Eftersom jag fortfarande jobbar kvar så måste det ju betyda att jag är skapligt bra på det jag gör! Jag tycker det är riktigt kul att hjälpa kunder med deras köksdrömmar och se hur köken växer fram.

Jag har lärt mig mycket under åren och har samlat på mig många nöjda kunder och kan rada upp det ena fantastiska köket efter det andra. Jag hjälper gärna även dig med dina köksfunderingar och planer. Att få se ditt drömkök förverkligas är min belöning. Inget kök är det andra likt, alla har sin personlighet och din ombyggnad och investering ska hålla många år framöver. Så om du väljer att ta hjälp från början blir köksresan lätt.

Vi etablerar oss så sakteliga i Spanien.
Det föll sig så bra att Ruttners åkeri från Varberg åker till Murcia söder om Alicante och hämtar frukt var och varannan vecka. Kungsäter kök ligger utanför Varberg och skickar gärna med ert kök på “fruktbilen”. Ni kan handla svenskt i Sverige och få levererat till ert semesterboende i Spanien. Vill ni att jag mäter på plats så går det utmärkt, samma prislista för offerter som på hemmaplan gäller under förutsättning att det kan tajmas in när jag befinner mig i Spanien. Annars tillkommer flygkostnad. Vill ni ha snickarhjälp på plats så har vi kontakt med lokala hantverkare såklart!

Varmt välkommen att besöka utställningen Rommehedslägret i Borlänge!

Öppettider

Torsdag 16.00-19.00
Fredag 10.00-14.00
Lördag 10.00-14.00

Kontaktuppgifter

Köksmagasinet
Rommehedslägret 9 – Se karta
784 63 Borlänge

Kontaktpersoner

Kungsäter Kök

Verkstadsgatan 13
543 50 Tibro

Öppettider telefontid privatpersoner: måndag-fredag kl. 11.00-13.00.
Övrig tid, vänligen kontakta någon av våra återförsäljare alternativt skicka ert ärende via e-post till info@kungsaterkok.se
Vi besvarar ert mail inom 5 arbetsdagar.